По-рано тази седмица Ford представиха обновената версия на най-продаваната им кола

...
По-рано тази седмица Ford представиха обновената версия на най-продаваната им кола
Коментари Харесай

Ford показа обновената Puma и обяви електрическа версия

По-рано тази седмица Ford показаха обновената версия на най-продаваната им кола във Англия - Puma.
 Тест драйв на Ford Kuga хибрид - доказателството, че класиката не трябва да умира
Ford Kuga хибрид - доказателството, че класиката не трябва да умира

Модерна хибридна система и типичен метод в интериора

По компактния кросоувър са направени някои промени, които имат за цел да освежат модела. В интериора да вземем за пример прави усещане музи от някои спортни модели кокпит. Екраните се намират високо и под ъгъл към водача, до момента в който физическите бутони са сведени до най-малко.

Инструменталният клъстър пред шофьора например е по-голям от този предшественика, тъй като е 12.8-инчов. Дисплеят в средата на таблото също е по-голям - 12-инчов.
 Снимка 652758

Информационно-развлекателната система в новата Puma пък има два пъти по-голяма изчислителна мощ от предходната версия и се приспособява, с цел да улесни достъпа до функционалностите, които водачите употребяват най-вече. 

В багажника отново ще намерим 80-литровия MegaBox, който може да събере покупките от извършването на покупки да вземем за пример. Фейслифтът на Puma идва в три версии - Titanium, ST-Line и ST-Line X. Автомобилът ще се предлага в шест цвята, измежду които и новият за модела Cactus Grey.
 Снимка 652759

И трите модела на новия Ford Puma ще се оферират с еднолитровия EcoBoost мек хибриден мотор на компанията, който употребява 48-волтова батерия. Новият Ford Puma ще се създава във фабриката на Ford в Крайова, Румъния.

По-интересното обаче е, че от компанията оповестиха, че готвят напълно версия на модела - Ford Puma Gen-E. Тя би трябвало да бъде показана по-късно тази година и още веднъж да се създава в Румъния.
 Снимка 652755

Според Autocar, електрическата Puma ще има много огромни прилики с Ford E-Transit Courier що се отнася до електрическото задвижване, тъй като са проектирани дружно. E-Transit Courier ще разполага с пробег от към 380 км, което значи, че Ford Puma Gen-E най-вероятно няма да падне по-долу.
 COMPOlive - планът, с който Ford ще вършат автомобилни елементи от маслинови дървета
Как Ford ще прави елементи за коли, само че от маслинoви клони

Стъпка в вярната посока

Според Electrek, цената на Ford Puma Gen-E се чака да бъде около 44 000 $ или с над 12 000 $ по-скъпа от задвижваната от нефт версия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР